Farsund Undervannsklubb

Published: Wednesday, 27 November 2013

Farsund Undervannsklubb (FUK) ble stiftet 11. september 1967 og holder til i kjelleren på Backes Bu - sentralt plassert nede på bryggekanten i sentrum.

Klubben har i dag over 160 medlemmer. Langt fra alle er lenger aktive dykker, men det trengs kompetanse på mange områder for å få hjulene til å gå rundt. Hver onsdag kl 18 og lørdag kl 10 er det klubbdykk. Da drar vi ut i Farsunds vakre skjærgård med Frøya III.

FUK disponerer også et hus ute på Skarvøy. Huset blir flittig brukt, og hvert år arrangeres diverse aktiviteter, eksempelvis marinarkeologisk helg og dykketreff.

Skarvøy er en idyllisk utpost i Farsunds-skjærgården (foto: Yngve)

Vi har også en aktiv Juniorgruppe som samles hver tirsdag i Listahallen. Se hovedmeny. Det arrangeres jevnlig kurs for fridykking.

Hits: 8116