Farsund Undervannsklubb
Grasrotandelen

Grasrotandelen

Published: Wednesday, 27 November 2013

 

Vil du gi din støtte til oss?

 


Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss! Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrot-andelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Dette trenger du å gjøre
Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede fra dag, og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Dersom du har org.nr, som står høyere opp på siden, så oppgir du bare det.

2. SMS: GRASROTANDELEN organisasjonsnummer (984 499 582) til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

Hits: 3345